Ede West

Buurtzorg Ede West

In september 2013 is team Buurtzorg Ede West van start gegaan. Inmiddels bestaat het team uit 10 enthousiaste verpleegkundigen en verzorgenden. Buurtzorg Ede West geeft verpleging en verzorging aan huis. Te denken valt aan Verpleegkundige zorg na een ziekenhuisopname, bijvoorbeeld injecteren of wonden verbinden.  Het team steunt u met tips om zelfredzaamheid te bevorderen. En waar het zelfstandig niet meer lukt, wordt u een helpende hand geboden.

Ook voor terminale zorg bent u bij Buurtzorg Ede West in goede handen. De totale zorg wordt geheel in overleg met u, op maat geleverd, door een kleine groep mensen.

Team Ede West is werkzaam in het Beatrixpark, de Vogelwijk, de Bloemenwijk, de Kronenwijk, de Klaphekwijk en in Veldhuizen de Steinenwijk. In andere delen van Ede zijn andere teams werkzaam.

Al vrij snel na de start werd het team een Buurtzorgplus team. Er wordt nauw samengewerkt met een fysiotherapeut en een ergotherapeut. Fysiotherapeut Milan Noordhoek werkt in de praktijk van Lijf en Leven. De ergotherapeut Lysanne van Oostrom is werkzaam bij Ergodus. Natuurlijk zijn er ook goede contacten met andere therapeuten en met de verschillende huisartsen in de betreffende buurten.

In het najaar van 2015 heeft het team in samenwerking met Malkander een cursus verzorgd voor mantelzorgers in Ede.

Heeft u vragen, kunt u een helpende hand gebruiken voor uzelf of uw familie, neemt u dan gerust contact op met Buurtzorg Ede West. De medewerkers van Ede West komen graag eens bij u langs voor advies en helpen u graag verder.

 

http://edestad.nl/deel-je-nieuws-activiteit/ede-kleurt-blauw-208917

Wilt u meer weten over Buurtzorg Ede West, neem dan contact met ons op.
06-122 008 95
edewest@buurtzorgnederland.com